Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van Europese professionals met ervaring in grote bedrijven die hun krachten hebben gebundeld. Samen richten wij ons tot de markt van nationale en internationale bedrijven die doordrongen zijn van het idee dat het de mensen zijn die het verschil maken in hun bedrijf.

Elk van de partners in ons netwerk kan bogen op een brede werkervaring in diverse sectoren. Wat ons bindt is professionaliteit en resultaatgerichtheid. Samen met onze klant bepalen wij de doelstellingen van een traject en werken vervolgens een benadering uit op maat.

Zonder franjes, to the point, efficiënt. Voor ons is de beste coach/trainer/consultant diegene die zich zo snel mogelijk misbaar maakt. En die voor u klaarstaat als er zich nieuwe uitdagingen aandienen.

Ons team omvat partners die gespecialiseerd zijn ondermeer in volgende disciplines:

  • Change management
  • Coaching: teamcoaching – executive coaching – development coaching
  • Management begeleiding (oa leiderschapsontwikkeling)
  • Teambuilding
  • Assessments – personal screening
  • Training/opleiding
  • Facilitatie (business development, strategic sessions,…)

Verken onze trajecten

Bekijk mijn CV

NL     FR
Heidi Brepoels

Heidi Brepoels

Bekijk mijn CV

NL     FR
Esther Celosse

Esther Celosse

Bekijk mijn CV

FR
André Thonard

André Thonard

Bekijk mijn CV

NL     EN
Erik Boers

Erik Boers

Andere professionals met wie wij samenwerken

“Schoenmaker blijf bij je leest” is een gezegde waar wij ons achter scharen. Als we iets niet kunnen, zeggen we dit gewoon. We verwijzen u wel graag door naar professionals die u kunnen verder helpen in aanverwante domeinen aan die van ons.

Wilt u een event organiseren en bent op zoek naar een bureau, ga dan eens te rade bij BRANDEVENT.Bent u op zoek naar een partner bij het opzetten en begeleiden van uw talent management processen en trajecten, het uitvoeren van rekrutering en selectie, het ontwikkelen van uw medewerkers of het boosten van uw werkgeversimago of zoekt u een loopbaancoach? Neem dan contact op met ISW coaching & consulting.

Voor advies rond strategie en new product development kan u terecht bij JANUS CONSULTING

We geloven in de kracht van onze klanten
en wij willen u helpen deze kracht te (her)ontdekken.