Referentie: AXA Belgium

AXA Belgium

Wij werken reeds meerdere jaren samen met Heidi. Als klant appreciëren we het feit dat ze onze behoeftes goed begrijpt en invult. Heidi is flexibel, dynamisch, professioneel en heeft een originele aanpak.

Ze stelt ons concepten voor die verder gaan dan het klassieke aanbod in de markt en die ons toelaten ons te differentiëren bij onze bankiers en makelaars ten opzichte van onze concurrenten.

Onze deelnemers zijn zeer tevreden over haar aanpak en de feedback is unaniem : Heidi is een luisterende, empathische trainer/coach die deelnemers herkadert als het nodig is en hen challenged om het beste van hen naar boven te brengen. Onze deelnemers komen telkens verrijkt terug van haar trainingen.

Bedankt !

- Géraldine Rossier, Manager – Coaching & Transformation Training - AXA BelgiumAXA Belgium

Yvonne is een coach die altijd en overal alles met een positieve ingesteldheid benadert. Zij houdt je een spiegel voor waardoor je ziet hoe je tegen je omgeving aankijkt, hoe je omgeving reageert op jou en hoe je daar best mee om kunt gaan. Door gerichte vragen te stellen en jezelf te laten nadenken over je eigen “ik” krijg je meer inzicht in je persoonlijke eigenschappen, je valkuilen, je kwaliteiten en je talenten. Zij probeert niet je persoonlijkheid te veranderen doch helpt je de kracht in jezelf te ontdekken en om deze kracht ten volle te gebruiken om je omgang met anderen te verbeteren. Stilaan kom je tot het besef dat “anderen begrijpen kennis is, maar jezelf begrijpen verlichting geeft”.

Dit alles resulteert in meer energie, een betere waarneming van je medewerkers en een effectievere communicatie waardoor de resultaten die je nastreeft ook op lange termijn een succes zullen blijven.

De sessies zijn confronterend maar op een aardige manier, authentiek en respectvol. Elke sessie opnieuw ervaar je Yvonne haar persoonlijke aandacht, haar warmte en haar betrokkenheid. Bovendien bruist Yvonne telkens weer van de energie zodat je hier automatisch een deel van overneemt.”

- Kris Wijsmans, Zaakvoerster - Axa Kantoor Wijsmans

Meer referenties

We geloven in de kracht van onze klanten
en wij willen u helpen deze kracht te (her)ontdekken.