Heidi Brepoels

Wie is Heidi

Mijn doel is mensen te helpen om (opnieuw) een betere versie van zichzelf te worden. Een versie die hen toelaat om zich te ontplooien, bewust te zijn van hun sterktes en zich te richten op wat hen echt energie geeft.

Na mijn opleiding “communicatiewetenschappen” aan de Vrije Universiteit Brussel en “politicologie” aan het “Institut d’études Politiques” in Bordeaux startte ik mijn professionele loopbaan als marketeer bij Corelio. Elke dag een nieuwe krant, elke dag een nieuwe actie. De adrenaline stroomde.

Persoonlijke gebeurtenissen maakten dat ik na enkele jaren opnieuw ging zoeken. Naar meer, naar nog meer diepgang. En zo ontstond in 2000 mijn bedrijf Switches. Een nieuwe passie. Een passie die me leidde naar projecten in binnen- en buitenland voor klanten als Philips, AXA, Randstad,…

Mijn klanten omschrijven me als een bijzondere mix van “hard” en “zacht”, gedreven en soms wat koppig. Een beetje mysterieus ook… Ik kan confronterend uit de hoek komen en tegelijkertijd blijf ik betrokken bij de mensen en organisaties die ik begeleid.

In mijn werk als coach/trainer gebruik ik diverse methodes, tools,… afhankelijk van wat de situatie vraagt. Ik ben gecertifieerd in het gebruik van MBTI (I en II), Firo-B, Insights, metaprofiel, OPQ,.. en pas methodes toe uit diverse “stromingen” (NLP, solution focused coaching, provocatief coachen, mindfullness…).

Ik werk zowel in het Nederlands, Frans als Engels.

En naast het werk…

… woon ik in het prachtige “Pays des collines”, een uitloper van de Vlaams Ardennen, samen met mijn echtgenoot en “the mistress of the house”, onze zwarte kat. Wandelen is een gezonde verslaving en ik houd mijn rug en geest soepel dankzij yoga. Reizen is een andere passie die mij helpt om letterlijk en figuurlijk afstand te nemen en me te blijven realiseren wat ’n enorme “gelukzak” ik ben.