Partnerships

Doorheen de jaren heb ik een netwerk opgebouwd van ervaren collega coaches/trainers met wie ik samenwerk.

Deze partnerships zijn wisselend in functie van het type opdracht, de klant en de ervaring van elkeen. Het geeft de mogelijkheid om grotere projecten te kunnen oppakken en de juiste expertise/complementariteit/taal te vinden in functie van de vraag van een klant.

Het is ook binnen dit netwerk dat ik mijn sparringpartners en klankborden vind. Mensen die mij challengen en lastige vragen durven stellen.

Hierbij een link naar partners met wie ik graag samenwerk:

Mon coup de coeur: “Focus on Collaboration”

Focus on Collaboration is een traject dat zich richt tot sleutelfiguren in organisaties. Het geeft concrete handvaten hoe je als individu vanuit echte connectie en doorgedreven dialoog het verschil kan maken in de samenwerking met anderen. De magie ontstaat wanneer mensen dit doen vanuit hun eigen persoonlijkheid en kracht en niet vanuit “systeempjes”. Dit maakt deze training anders dan anders en heel persoonlijk. En daardoor net zo effectief.

Dit programma is mijn “master piece”. Het is ontstaan uit diverse programma’s die ik in al die jaren heb gegeven en gevolgd. Het is wie ik ben en waar ik voor sta: voor prachtig worstelen met echtheid en oprechtheid in organisaties, als individu binnen een groter geheel.

Meer info over dit programma vind je hier.